KPB-ISANederlandse BoominfodagVHG Platform Boomspecialisten

Save the Date: Boominfodag en NKB 2023

Save the Date: Boominfodag en NKB 2023

NKB en Nederlandse Boominfodag van 11-13 mei 2023 op Landgoed Larenstein

De Nederlands Kampioenschappen voor Boomspecialisten zullen dit jaar van 11 tot en met 13 mei 2023 plaatsvinden op Landgoed Larenstein, Larensteinselaan 26b in Velp. De kampioenschappen vallen ook dit jaar weer samen met de Nederlandse Boominfodag die op donderdag 11 mei wordt georganiseerd op Yuverta MBO.  

Nederlandse Boominfodag

De Nederlandse Boominfodag is sinds 2008 het congres over bomen en groene infrastructuur waar wetenschappelijke en praktische kennis samenkomen. De editie 2023 zal dit jaar op donderdag 11 mei plaatsvinden op Yuverta MBO in Velp. Naast boeiende Nederlandse sprekers staan er dit jaar ook weer verschillende internationale sprekers op het programma. Meer informatie over het programma en voor aanmeldingen: www.boominfodag.nl

Nederlands Kampioenschappen voor Boomspecialisten

De activiteiten die tijdens het 3-daagse evenement plaatsvinden zijn de studentenwedstrijd op donderdag 11 mei, de NKB-voorrondes op vrijdag 12 mei en de NKB-masters op zaterdag 13 mei. De studentenwedstrijd is bestemd voor mensen die hun opleiding tot boomverzorger of ETW’er dit jaar hebben afgerond. Bij de NKB-voorrondes en masters zijn alle Nederlandse deelnemers welkom die lid zijn van KPB-ISA. In de masters strijden de finalisten tegen elkaar die als beste uit de bus kwamen in de voorrondes. De juryleden op het evenement zijn boomverzorgers die werkzaam zijn in het vak en zelf vaak ook mee hebben gedaan met de klimwedstrijden. Er zijn voor dit evenement her-certificeringspunten voor ETW en ETT te verdienen. Houd de website in de gaten voor meer informatie en inschrijving (www.kpb-isa.nl).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Written by
Jan Willem de Groot

Wij laten bomen leven! Dat is de missie waaraan ik samen met een team van gepassioneerde boomspecialisten dagelijks werk.

Related Articles

KPB-ISAReizenVideo's

Studiereis naar oerbos van Białowieża

Van 21 tot en met 24 september 2023 vond de eerste editie...

Nederlandse Boominfodag

14e editie Boominfodag een daverend succes!

Donderdag 11 mei vond de 14e editie van de jaarlijkse Nederlandse Boominfodag...

KPB-ISAVideo's

KPB-ISA kennisbijeenkomst 8 april 2023 met Tom Joye

Op zaterdag 8 april 2023 was Tom Joye gastspreker tijdens de kennisbijeenkomst...

KPB-ISAReizen

Studiereis KPB-ISA 2023 Białowieża

De afgelopen maanden samen met collega’s uit Polen gewerkt aan een unieke...